miercuri, 5 septembrie 2012

Cum poti evita intalniri dificile si situatii neplacute

Cu totii am avut parte de intalniri proaste, dificile, stanjenitoare. Daca esti singura de mai multa vreme si in cautarea unei perechi potrivite, cu siguranta ai trecut si prin momentele mai putin placute ale unei astfel de intalniri. Le poti preveni insa? Poti evita stanjeneala momentului inca din timp? Raspunsul este da. Iata cateva sfaturi:

Limiteaza timpul destinat intalnirii: Daca urmeaza o intalnire incerta cu o persoana pe care nu o cunosti foarte bine, planific-o astfel incat sa fie cat mai scurta. Nu opta pentru o cina sau alte activitati care dureaza mai mult in timp ci planuieste sa va intalniti la o cafea sau un suc. Ai posibilitatea de a te face nevazuta in cazul in care lucrurile nu merg bine dupa doar o jumatate de ora, fara a fi nevoita sa treci prin calvarul unei intalniri proaste de cateva ore. Daca totul merge bine, acea cafea poate continua cu un film sau o cina.

Du-te cu masina proprie: Mai rau decat sa fii nevoita sa petreci cateva ore in compania unui barbat cu care nu poti lega nici doua cuvinte este sa fii dependenta de el atunci cand trebuie sa mergi acasa. Asigura-te ca ai intotdeauna o cale de scapare si drumul catre casa asigurat inca dinainte de a iesi cu barbatul respectiv. Daca nu ai masina proprie, planifica intalnirea in apropierea unei statii de transport in comun.

Nu accepta invitatia la un film: Daca e o intalnire pe nevazute cu atat mai mult. Intunericul din sala de cinema nu te avantajeaza cu nimic. In plus, un film dureaza cel putin 90 de minute, mult prea mult pentru a le petrece alaturi de un barbat care nu iti place.

Provoaca-ti partenerul la o conversatie de test: Discuta cu el inainte de prima intalnire in cazul in care nu il cunosti deloc, incearca sa analizezi felul in care vorbeste si daca aveti de aici un punct de plecare sau nu. Daca prima conversatie este dificila, proasta sau ciudata, refuza invitatia si mergi mai departe cu capul sus.

Planifica un telefon de urgenta: Inainte de a iesi in oras, roaga o prietena buna sa te sune dupa o jumatate de ora. Daca intalnirea decurge bine si totul e in regula, vei ignora telefonul. Daca nu, ai un motiv de a pleca, o urgenta in familie, o prietena la necaz etc.

Nu bea prea mult: In cazul unei intalniri dificile sau proaste, este tentant sa bei mai mult decat o faci de obicei, ajungand a doua zi sa regreti. De ce? Pentru ca odata ce ai consumat alcool in exces, toate deciziile pe care le vei lua vor fi gresite.

Si inca doua note la final: Daca te decizi sa pleci de la intalnire mai devreme, nu-l lasa pe barbat singur cu nota de plata a intregii consumatii decat daca a fost cu adevarat un badaran si s-a comportat urat cu tine. Plateste-ti partea ta si pleaca linistita si impacata cu tine insuti. In fine, fii buna. Intalnirile sunt complicate si stresante atat pentru tine cat si pentru el. Incearca sa fii constienta de sentimentele partenerului si nu fii rautacioasa indiferent cat de nepotrivit ti se pare la prima vedere.

Scris de Caesar , http://dindragoste.unica.ro/0/intalniri/cum-eviti-intalnirile-dificile-si-situatiile-neplacute

Noi sfaturi pentru întâlniri

Nu e usor niciodata sa iti gasesti perechea ideala. Vei intalni fel si fel de barbati de-a lungul timpului, unii te vor dezamagii, altii nu dar de la fiecare vei invata cate ceva nou. Fii insa intotdeauna pregatita pentru a face pasii de care ai nevoie si nu dezarma la fiecare problema care ti se va ivi in cale. Daca ai nevoie de cateva sfaturi suplimentare, iata in continuare ce trebuie sa faci pentru a pune mana pe barbatul visurilor tale.

Gandeste-te la fiecare tip ca facand parte din gasca ta

Sunt acei barbati alaturi de care iesi in oras, pe care ii numesti prieteni si de la care ai mereu ceva nou de invatat despre ce anume isi doresc barbatii si in ce fel se comporta ei in situatii diferite. Oricare tip poate fi privit insa din acest unghi de vedere, chiar si cel cu care iesi doar o data si care se dovedeste a fi nepotrivit. Orice experienta te va invata ceva nou si de aceea e important sa nu ratezi nici o ocazie.

Nu astepta dupa altii

Vei rata o multime de oportunitati daca nu faci altceva decat sa astepti sa vina barbatii la tine. Iti place de un tip dar nu da semne ca te-ar putea aborda? Fa-o tu. Fiecare interactiune conteaza si, chiar daca vei fi refuzata de cateva ori, nu se va intampla de fiecare data.

Foloseste-te de computer

Priveste tehnologia ca pe o unealta utila pentru a comunica cu barbatii si pentru a invata mai multe despre ei. Flirteaza cu ei pe tweeter si Facebook, poarta discutii amicale, testeaza piata pentru un posibil viitor partener de viata.

Daca vrei sa o faci, fa-o!.

Ai intalnit un barbat, iti place de el si vrei sa te culci cu el dar crezi ca nu il cunosti suficient sau ca relatia voastra va avea de suferit? Traieste momentul! Daca lucrurile nu vor merge intre voi nu se va intampla din cauza ca ati facut-o prea devreme.

Fii deschisa la noi experiente

In loc sa incerci sa iti organizezi fiecare secunda din viata, lasa-te putin in voia sortii. Vrei sa mergi la un spectacol? Cumpara doua bilete in loc de unul singur si vezi ce iese. Cine stie, poate intre timp intalnesti si un barbat alaturi de care ai putea participa la eveniment. Fii deschisa si mereu disponibila, nu refuza nicio sansa care ti se iveste.

Intelege-i motivele

Barbatii din ziua de azi sunt din ce in ce mai axati pe cariera, pe viitor, pe construirea unei identitati personale. Prin urmare, vor fi mai rezervati in ceea ce priveste relatiile serioase, cel putin pana in momentul in care s-au decis ca au suficiente resurse pentru a se instala la casa lor si a-si intemeia o familie. Poti sa iti dai seama ca un barbat te place si in alte feluri decat cele clasice, precum cererea in casatorie. Daca se comporta frumos cu tine, pastreaza contactul destul de des, nu se uita la alte femei si iti acorda suficient din timpul sau personal, chiar daca nu a facut inca urmatorul pas, ai semne ca vede in tine o posibila partenera pe termen lung.

Scris de Caesar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu